Heidezicht

Route

Met de auto: voor een routebeschrijving klik op de A  op de kaart hiernaast. Dit is de locatie van Heidezicht. Er verschijnt een scherm: klik op routebeschrijving. Via de verharde weg is Heidezicht het gemakkelijkst te bereiken via de Molenbergweg. Tegenover Molenbergweg 109 bevindt zich een toegangsweg met het bordje ‘Oude Garderenseweg 105 en 107’. Als u een navigatiesysteem gebruikt, type dan in: ‘Molenbergweg 109’. Als u daar aangekomen bent, sla dan de half verharde weg tegenover Molenbergweg 109 in. U rijdt dan na 200 meter tegen de heide aan; sla rechts af. Het tweede huis aan uw  rechterhand is Heidezicht.

Openbaar vervoer:
Met de trein stapt u uit in Harderwijk, Apeldoorn of Nunspeet. Neem bus 104 Harderwijk -Apeldoorn en stap uit bij Restaurant De Witte Pauw op de Staverdenseweg in Elspeet. Vervolg de route zoals beschreven onder fietsen of lopend, vanaf “Na Restaurant De Witte Pauw”. Let op: buiten het seizoen rijdt deze bus alleen in de ochtend en de namiddag. U kunt ook bus 112 nemen. Dit is de bus die ieder uur vertrekt vanaf station Nunspeet. U stapt uit in Elspeet Centrum en volgt dan de route zoals hieronder aangegeven.

Lopend of met de fiets:
Vanaf de VVV in Elspeet is Heidezicht het beste als volgt te bereiken: Vanaf de VVV vervolgt u de Staverdenseweg tot u rechts restaurant De Witte Pauw en links een bushalte ziet. Ga direct voor de bushalte linksaf het fietspad op. Dit is de als doodlopend aangegeven Oude Garderenseweg. Vervolg het geasfalteerde fietspad, passeer mechanisatiebedrijf Verhoef. Bij het witte hek ga rechtdoor het natuurgebied in. Volg  het fietspad de hei over. Na ongeveer 15 minuten lopen over het fietspad komt u bij het eerste huis. Dit is Heidezicht.

—————————————————